Paket 5 modulov

Kategorije: Paketi
Seznam želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

O tečaju

Prvi modul: Organizacija dela v salonu
Modul “ORGANIZACIJA DELA V SALONU” ima za cilj zagotoviti uporabnikom osnovno razumevanje pomembnosti poslovanja v salonu, poudarjajoč, kako strokovno znanje in organizacija igrata ključno vlogo pri doseganju uspeha. Glavna nit vodilja tega modula je zavedanje, da brez jasnega smeri in razumevanja poslovne plati delovanja salona, udeleženci ne bodo mogli doseči svojih ciljev. Skozi ta modul, udeleženci pridobijo potrebna znanja in veščine za uspešno vodenje salona, poudarjajoč, kako je kombinacija strokovnosti, organizacije in jasno zastavljenih ciljev ključna za dolgoročni uspeh v kozmetični industriji.

Drugi modul: Zaposlovanje in razvoj zaposlenih
Modul “ZAPOSLITEV IN RAZVOJ ZAPOSLENIH” se osredotoča na strategije in pristope, ki bodo pomagali delodajalcem pripraviti svoje zaposlene na samostojno delovanje. Glavna nit vodilja tega modula je opolnomočenje zaposlenih z zagotavljanjem potrebnega znanja, veščin in podpore, da lahko učinkovito opravljajo svoje naloge brez stalnega nadzora. Skozi ta modul bodo delodajalci spoznali, kako lahko strategije zaposlovanja, izobraževanja in podpore spremenijo njihove zaposlene v samostojne, motivirane in produktivne člane ekipe, ki prispevajo k uspehu kozmetičnega salona!

Tretji modul: Organizacija in koordinacija dela v salonu
Modul “ORGANIZACIJA IN KOORDINACIJA DELA V SALONU” se osredotoča na ključne strategije in pristope, potrebne za učinkovito organizacijo dela v salonu. Glavna nit vodilja tega modula je zagotoviti, da je organizacija dela v salonu strukturirana, urejena in učinkovita, kar vodi v izboljšanje poslovnih rezultatov in zadovoljstvo strank. Skozi ta modul se udeleženci naučijo, kako strukturirati in organizirati delo v salonu na način, ki olajša delo, izboljšuje poslovne rezultate in povečuje zadovoljstvo strank. Učinkovita organizacija in koordinacija dela sta ključnega pomena za uspeh vsakega salona.

Četrti modul: Prodaja
Modul “PRODAJA” se osredotoča na pomembnost prodaje v salonu in zagotavlja osnovno razumevanje prodajnih tehnik in strategij, prilagojenih specifičnostim kozmetične industrije. Glavna nit vodilja tega modula je raziskati, zakaj je prodaja v salonu ključnega pomena, ter kako znanje o prodaji lahko učinkovito uporabimo v kozmetičnem okolju. Skozi ta modul se udeleženci naučijo osnovnega razumevanja pomembnosti prodaje v salonu, kot tudi razumevanja specifičnosti prodaje kozmetičnih izdelkov. Prav tako se naučijo uporabljati prodajne tehnike in strategije, ki jim pomagajo povečati prodajo izdelkov in storitev v salonu ter strankam zagotoviti dodatno vrednost.

Peti modul: Marketing
Modul “MARKETING” se osredotoča na ključne vidike marketinških strategij, prilagojenih kozmetičnemu salonu. Glavna nit vodilja tega modula je poudariti pomembnost povezovanja prodaje in marketinga ter zagotoviti smernice o tem, kako integrirati ti dve funkciji za dosego uspeha v salonu. Skozi ta modul se udeleženci naučijo osnovnega razumevanja pomembnosti marketinga v kozmetičnem salonu ter kako integrirati prodajo in marketing za dosego uspeha v salonu. Učinkovite marketinške strategije so ključnega pomena za privabljanje novih strank, zadrževanje obstoječih in povečanje prihodkov salona.

Prikaži več

Vsebina tečaja

Modul 1: Organizacija dela v salonu

  • E-knjiga
  • Video
    22:28
  • Posvet s strokovnjakom (1 ura)

Modul 2: Zaposlovanje in razvoj zaposlenih

Modul 3: Organizacija in koordinacija dela v salonu

Modul 4: Prodaja

Modul 5: Marketing