Zakaj izbrati svojega coach-a?

Individualno usposabljanje – coaching

Vsak salon je svojstven in edinstven in ne glede na to, da se v njem izvajajo podobne storitve kot v konkurenčnih salonih je to izjemna prednost. Mentor – trener skupaj z vami sestavi program, ki izhaja iz vaših potreb in želja, in skupno ga tudi uvajate v delo. Pri tem vas spremlja in koordinira. Rezultati so zato izjemni, hitri in učinkoviti.

Program mentorstva poteka v treh korakih:
  1. Mentor obišče salon in preveri trenutno stanje poslovanja salona, kar je osnova za pripravo programa.
  2. Izvajanje aktivnosti z lastnikom oziroma vodjo salona (2 srečanja).
  3. Izvajanje aktivnosti z zaposlenimi in vodjo salona (1-2 srečanja).

Sledi izdelava načrta poslovanja salona (Konkretni predlogi in rešitve za uspešno poslovanje).

Za brezplačni obisk v vašem salonu in posvet nam pišite: info@studioaktiva.com

Zakaj naj bi se odločili za takšno obliko izobraževanja?

Tovrstni izobraževalni program je usmerjen in prilagojen izključno potrebam posameznega salona. Studio aktiva je na tem področju edino izobraževalno podjetje, ki v ožjem in širšem okolju ponuja znanje, ki je napredno, učinkovito in predvsem omogoča boljše poslovne rezultate na vseh področjih. Od finančnega poslovanja, pridobivanja novih strank, prodaje storitev in izdelkov, uporabe marketinga, vodenja zaposlenih in vseh ostalih segmentov organizacije dela v salonu.

Komu konkretno bi tovrstno izobraževanje še posebno priporočali in zakaj?

Izobraževalni program vključuje sodobne pristope menadžmenta, ki so prilagojeni poslovanju v salonu. Tudi zaradi tega mora izvajalec (mentor – trener) programa imeti ustrezno znanje predvsem pa izkušnje na osnovi katerih lahko takšno obliko izobraževanja izvaja.

Usposabljanje se posebno priporoča osebam, ki v kozmetični stroki že poslujejo in želijo pritegniti več novih strank z manj porabljenega časa in večjim prihodkom. Po zaključenem usposabljanju postanejo takšne osebe učinkovitejše posebno ko gre za večjo potrošnjo strank, frekvenco njihovih obiskov, pridobivanje novih strank, prodajo izdelkov in storitev, marketinga in pozicioniranja salona na trgu glede na konkurenco.

Začetniki, ki se v kozmetično stroko komaj podajajo na tovrstnem usposabljanju pridobijo vse potrebne informacije vključno z znanjem, ki jim omogoča lažje in hitrejše uvajanje na trg, učinkovitejši pristop pri pridobivanju strank, poslovanja z dobavitelji, prodaje in organizacije dela ter pozicioniranjem salona.

Zakaj naj bi se odločili za usposabljanje ravno pri nas?

Izobraževalni program za uspešno poslovanje v salonu je neformalnega značaja in je podaljšana roka formmalnega izobraževanja. Tam kjer se zaključi strokovno formalno izobraževanje kozmetičark, se pri nas odprejo možnosti za se naučiti kako uspešno poslovati na trgu. Mnogi predvsem na začetku kariere so še posebno skeptični posebno, ko gre za iskanje učinkovitega načina poslovanja. Ne vedo ali bi se odločili za samostojno podjetništvo oziroma poslovanja v obliki podjetja. Iščejo se pri tem kako s poslovanjem pričeti, na koga se obrniti zato da bi lahko že od samega začetka lahko uspešno poslovali. Katere od storitev izbrati in kako jih upeljati v delo, katerim dobaviteljem zaupati in kako se obnašati na trgu, da bi v čim krajšem času lahko postali uspešni. To so pogoste dileme, katere je s primernim usposabljanjem mogoče rešiti.

Kako finančno poslovati, kje pridobiti zaposlene in kakšne kriterije pri tem uporabiti oziroma kako organizirati delo da bi bilo učinkovito ter kakšne pristope izbrati zato, da bo marketing ustvarjal večjo prepoznavnost na trgu so izzivi, za katere lahko pri nas pridobite rešitve. V nadaljevanju si preberite, kako so se na obisk izobraževanj odzvale nekatere naše udeleženke:

Naučila sem se ogromno stvari, ki jih počasi že realiziram. Vse si pišem zvezek. Začela sem povsem drugače delati in gledati na ljudi. Spoznala sem, da imam same super stranke. Pri marsikateri stvari sem dobila potrditev, da delam pravilno. To je bila investicija vame in v moje podjetje, za katero mi ni žal. To ni bilo prvo sodelovanje in ne zadnje. Z veseljem prebiram vaše knjige, hodim na delavnice ličenja in predavanja. G. EVGEN vi ste toop hvala za vse podano znanje.
Lp Polonca Trček

Veliko denarja in časa sem vlagala v marketing, ki mi žal po vseh letih ni prinesel željenih rezultatov…

V sebi sem si želela neko spremembo vendar žal nisem vedela kaj in kako naj spremenim.

Nastopili ste Vi !

Z vsem Vašim znanjem in napotki!  Danes se ukvarjam s vsemi naštetimi zadevami (ceniki, ponudbami, izvajanjem tretmajev, marketing, iskanje novih sodelavcev, načinov pridobivanja novih strank,….). Sedaj lažje razumem kaj moram narediti, da se bodo stvari spremenile in bo celoten sistem moje ponudbe in delovanja obrnil tako, da bo iz tega nastala ne samo uspešna zgodba ampak dolgoročna uspešnica.

Vaše usluge priporočam vsem, ki še danes iščete rešitve in veste, da je kljuko na vratih potrebno prijeti in vrata odpreti – ALI POKLICATI G. EVGENA GECA!

Leonida Kmetec Čeranić

Zakaj odločitev za »coaching«?

Pri delu v salonu in izven sem se večkrat vprašala kako narediti ponudbo privlačnejšo, kako pritegniti več strank in delati manj ter kako posledično izboljšati poslovanje. S pridobitvijo generalnega zastopstva Illamasqua-e za Slovenijo je to bilo še bolj potencirano, saj sem želela poiskati nove ideje za marketing in načine za zmanjšanje stroškov poslovanja. Hkrati pa sem začela iskati nove ideje in potenciale za salon. Med iskanjem odgovorov sem naletela na možnost »coachinga« in našla Evgena. Ko sem pogledala njegove izkušnje, sem se hitro odločila. Sedaj poskušam pridobljeno znanje prenesti v prakso. Prvi rezultati se že kažejo.

Mateja Pungračič

Prelest